Domino's Pizza Vesterbrogade

Hos Domino’s på Vesterbrogade er vi specialiserede i at lave god pizza. Vi kombinerer godt håndværk, og nøje udvalgte kvalitetsingredienser så du er sikret en god pizzaoplevelse hver gang, for hos Domino’s er pizza ikke bare pizza.  

Vi ligger centralt på Vesterbro lige i krydset mellem Vesterbrogade og Enghavevej / Kingosgade. Så uanset hvor på Vesterbro du befinder dig er vi tæt på.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Søn - Tor: 11.00 - 22.00
Fre - Lør: 11.00 - 23.00

Adresse:

Vesterbrogade 106B
1620 København V

Bestil fra Domino's Pizza Vesterbrogade

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Vesterbrogade

  • Hos Dominos Pizza Vesterbrogade bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Vesterbrogade
  • Hos Dominos pizza i Vesterbrogade får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Vesterbrogade leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Vesterbrogade

Her ligger vi

Dominos Pizza ligger på Vesterbrogade i krydset mellem Vesterbrogade og Enghavevej / Kingosgade. I nærområdet finder du bl.a. skønne rekreative områder som Søndermarken, Skydebanen, Frederiksberg have og Landbohøjskolen. Vesterbro er også kendetegnet ved nogle spændende nye bydele.

Lige i nærheden af Domino’s ligger bl.a. Carlsberg byen og Halmtorvet. Vesterbro er et kulturmekka, og heldigvis ligger Domino’s tæt på Vega, Det Ny Teater, Aveny-T og Betty Nansen teatret. Når de nye metrostationer åbner på Frederiksberg Alle og Enghave plads, kommer de også til at ligge tæt på Domino’s.

Parkering

Hvis du foretrækker at hente din pizza selv, så er der masser af parkeringspladser i nærheden. Det er ikke muligt at stoppe udenfor butikken på Vesterbrogade, men drejer du ned ad Kingosgade kan du tit finde en plads i Boyesgade eller Brorsonsgade.

Levering

Det kan være svært at komme rundt i bil på Vesterbro. Derfor benytter stadig flere af vores kunder muligheden for at få leveret deres pizza. Domino’s er førende i verden indenfor hurtig og pålidelig levering. For dig betyder det at du får din mad leveret både billigt og hurtigt. Vores gennemsnitlige leveringstid er bare 26 minutter, og vi leverer selvfølgelig på hele Vesterbro. Hos Domino’s har vi valgt at minimere  levering med biler og knallerter, da de både støjer og forurener. I stedet bruger vi elcykler til langt størsteparten af vores leveringer. Vi har en af Danmarks største flåder af elcykler, og har vores egen cykelmekaniker ansat til at holde alle cykler i perfekt stand.  

VIP Klub

Som kunde hos Domino’s har du mulighed for at være med i vores VIP Kundeklub. Medlemmerne af klubben modtager mail og sms beskeder med produktnyheder og unikke tilbud og rabatter. Det er selvfølgelig gratis at være tilmeldt. Du kan tilmelde dig her: https://www.dominos.dk/sms

Bestil på nettet og spar tid

Når du skal bestille, anbefaler vi at du bestiller din pizza online på dominos.dk eller via vores app. Så slipper du for at vente på at pizzaen bliver klar nede i butikken. Når du har foretaget din bestilling får du en kvittering der også indeholder informationer om hvornår din pizza er klar. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Vesterbro når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Vesterbro

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på https://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza Vesterbro på Facebook: https://www.facebook.com/DominosPizzaVesterbrogade

Andre Domino's pizza i nærheden af Vesterbro

Frederiksberg
Hvidovre
Valby

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre