Sprød pizza med kvalitetsgaranti hos Domino's Pizza Vesterbrogade

Samler du på gode pizzaoplevelser, så kig forbi Domino’s på Vesterbrogade og smag det solide håndværk baseret på friske råvarer af høj kvalitet. Du finder os i krydset mellem Vesterbrogade og Enghavevej / Kingosgade.

Pizzaen kan du så passende nyde i Søndermarken eller Frederiksberg Have, før du skal videre til Vega, Det Ny Teater, Aveny-T eller Betty Nansen Teatret. Eller derhjemme i hyggeligt selskab med venner og familie. 


Åbningstider:

Lukket

Adresse:

Vesterbrogade 106B
1620 København V

Billeder af Domino's Pizza Vesterbrogade

  • Hos Dominos Pizza Vesterbrogade bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Vesterbrogade
  • Hos Dominos pizza i Vesterbrogade får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Vesterbrogade leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Vesterbrogade

God parkering eller hurtig levering? Du bestemmer

Foretrækker du at hente din pizza selv, så er der masser af parkeringspladser i nærheden i fx Boyesgade eller Brorsonsgade. Men da vi ved, at det kan være svært at komme rundt i bil på Vesterbro, tilbyder vi også hurtig, billig og præcis levering. I gennemsnit går der kun 26 minutter fra din online bestilling på dominos.dk eller i vores app og til, at vi står foran din hoveddør.

Vi har selv valgt at droppe bilen og er gået over til el-cykler, der både støjer og forurener langt mindre.

Kvalitetsgarantien gælder også, når du bestiller online

Når du bestiller på dominos.dk eller i vores app, får du en kvittering. Den indeholder et tidspunkt, så du ved, hvornår din pizza bliver leveret – eller hvornår du skal hente den hos Domino’s på Vesterbrogade.

Du kan vælge mellem hele 5 forskellige typer dej, 4 slags ost, 8 slags kød, 10 slags grøntsager og 7 slags krydderier. Og vi går så højt op i kvaliteten af vores pizzaer, at du får en garanti med på vejen. Elsker du ikke din pizza, får du en ny kvit og frit. Kvalitetsgarantien gælder også, når du bestiller online – og når du bestiller vores billige frokostpizza til 29 kr. 

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre