Domino's Pizza Viborg

Hos Domino’s Viborg er pizza ikke bare pizza. Vi sætter en ære i at lave kvalitetspizzaer og har siden åbningen 1. oktober 2015 kombineret godt pizza håndværk med gode råvarer.

Du kan enten vælge en af vores normale pizzaer eller kreere din egen via vores app eller på dominos.dk. Med 5 forskellige slags bunde, 4 forskellige slags ost, 8 forskellige slags kød, 10 forskellige slags grønsager og 7 forskellige slags krydderier, er kombinationsmulighederne er rigtig mange, og du kan helt sikkert lave lige den pizza du gerne vil have. Derfor får du altid hurtig og lækker pizza eller fastfood fra Domino’s Viborg.

Derfor vælger kunderne Domino’s:

  • Nem bestilling via online eller app
  • Hurtig og pålidelig levering
  • Kvalitetsgaranti på vores pizzaer
  • VIP klub med unikke tilbud

Åbningstider:

Man - Tor: 15.00 - 21.30
Fre - Søn: 11.00 - 21.30

Adresse:

Preislers Plads 3
8800 Viborg

Bestil fra Domino's Pizza Viborg

Levering
Levering
Afhentning
Afhentning

Billeder af Domino's Pizza Viborg

  • Hos Dominos Pizza Viborg bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Viborg
  • Hos Dominos pizza i Viborg får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Viborg leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Viborg

Her finder du os

Dominos Pizza Viborg ligger centralt i byen på Preislers Plads hvor der er gode parkeringsmuligheder. Lige i nærheden ligger Hjultorvet, gågaderne Sankt Mathias Gade, Sankt Mikkels gade og Sct Peders Stræde  og Sankt Mathias Centeret. Der er heller ikke langt fra butikken til Viborg Domkirke, Regionshospitalet Viborg eller Søndersø og Nørresø.

Parkeringsmuligheder

Vi har gode parkeringsmuligheder, da der er masser af parkeringspladser lige udenfor døren på Preislers Plads. Er du ude og handle kan du også bruge parkeringspladserne på Nytorv eller ved Sankt Mathias Centeret (Fischers plads).

Hurtig og billig levering

Ud over lækker pizza, er Domino’s også blandt de førende i verden indenfor levering. I Viborg hvor der godt kan være lidt trafik i centrum, er der derfor stadig flere af vores kunder der vælger at få leveret maden fra os. Vi leverer i gennemsnit maden indenfor 26 minutter.

Vi har valgt at udfase biler og scootere, og bruger nu stort set udelukkende elcykler til levering. Cyklerne har den store fordel at de støjer og forurener væsentligt mindre end biler og knallerter. Cyklerne er samtidig overraskende hurtige at kommer rundt på, da de ikke er så følsomme overfor trafikken som eksempelvis biler.

Kvalitetsgaranti

Til en god pizza hører gode råvarer. Hos Domino’s bruger vi udelukkende 100% dansk mozzarella fra Arla på vores pizzaer. Du kan vælge mellem hele 5 forskellige bunde – lige fra fuldkorn til glutenfri. Vi sørger altid for at dejen er koldhævet i minimum 24 timer så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grønsager er nøje udvalgt, så du altid får de bedst tilgængelige på markedet, uanset årstid. Som noget unikt har vi introduceret en kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza får du en ny helt gratis. Du kan se mere om kvalitetsgarantien på dominos.dk/kvalitet.

Bestil på nettet

Hvad siger du til at slippe for ventetid i butikken når du skal hente din pizza?. Bestil din pizza online på dominos.dk eller via vores app, så får du en SMS når din pizza er klar til afhentning. Har du samtidig også betalt ved bestillingen, skal du blot gå ned og hente pizzaen hos Domino’s i Viborg når den er klar. Nemmere bliver det ikke.

Jobmuligheder hos Domino’s Viborg

Vi kunne selvfølgelig ikke lave vores kendte pizzaer uden vores dedikerede medarbejdere. Vi søger løbende nye medarbejdere til vores forskellige restauranter, så har du lyst til at blive pizzabager, cykelbud eller måske få en lederrolle i butikken, så er du meget velkommen til at sende en jobansøgning på http://www.dominos.dk/job-hos-dominos. Vi har ikke nødvendigvis et ledigt job til dig lige nu, men afholder løbende samtaler med relevante kandidater.

Husk at du også kan følge med i hvad der foregår hos Domino’s Pizza i Viborg på Facebook

Andre Domino's pizza i nærheden af Viborg

Randers
Aarhus N
Aarhus C

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre