Domino's Pizza Viborg – her er pizza ikke bare pizza

Hos Domino’s Pizza Viborg elsker vi at forkæle dine smagsløg med den pizza, du allerbedst kan li’. Så læg vejen forbi Preislers Plads, når du alligevel er i bymidten for at shoppe i Sankt Mathias Centret eller i gågadernes mange hyggelige butikker.

Vi kombinerer godt håndværk med friske råvarer, når vi bygger og tilbereder din favoritpizza blandt 5 bunde, 4 slags ost, 8 typer kød, 10 slags grøntsager og 7 forskellige krydderier. 


Åbningstider:

Lukket

Adresse:

Preislers Plads 3
8800 Viborg

Billeder af Domino's Pizza Viborg

  • Hos Dominos Pizza Viborg bruger vi kun frisk dej, der er koldhævet i minium 24 timer
  • Brug vores pizzatracker og hent en brandvarm pizza hos Dominos Viborg
  • Hos Dominos pizza i Viborg får du kvalitetsgaranti
  • Dominos i Viborg leverer pizza hurtigt og billigt

Modtag VIP tilbud og nyheder

Find Domino's Pizza Viborg

Sprøde pizzaer med kvalitetsgaranti

Vi sørger altid for, at dejen er koldhævet i mindst 24 timer, så den har den helt rigtige smag og konsistens. Vores grøntsager er nøje udvalgt, så du altid får sæsonens. Og for at toppe det hele, får du kvalitetsgaranti på alle vores pizzaer. Er du ikke tilfreds med din pizza, får du en ny helt gratis.

Du kan køre lige til døren eller vælge at få din pizza bragt til din egen dør

Er du i bil, finder du masser af parkeringspladser lige uden for døren på Preislers Plads. Er du ude at handle, kan du også parkere på Nytorv eller ved Sankt Mathias Centeret (Fischers plads).

Vil du gøre livet lidt nemmere for dig selv eller bare bruge tiden på noget andet end at sidde fast i trafikken i centrum af Viborg, så leverer vi gerne din pizza. Normalt går der under en halv time, fra du har bestilt på dominos.dk eller i vores app, til at pizzaen lander på din adresse – altid frisk og rygende varm!   

Ved at bestille online slipper du for ventetid i restauranten. Og hvis du helst selv vil hente, får du en SMS, når din pizza er klar.

Billig frokostpizza – kun 29 kr.

Vi leverer både til aften og til frokost, hvor du for kun 29 kr. får en sprød, håndlavet pizza med råvarer af høj kvalitet. El-cykler bringer os overraskende hurtigt rundt i byen – også selvom trafikken er tæt. Desuden er el-cyklerne langt mere miljøvenlige end biler og knallerter, og de støjer væsentlig mindre. 

 

Indtast din adresse

Så vi kan beregne leveringstid og pris

Log venligst ind

Der oprettes automatisk en konto, når du laver din første ordre