START DIN BESTILLING

DOMINO’S PIZZA INDFØRER ZERO CONTACT DELIVERY.

Som kunde hos Domino’s pizza vil man nu få leveret sin ordre uden at skulle have kontakt med pizzabuddet. Det sker på baggrund af regeringens opfordring til at minimere den fysiske kontakt, hvor end det er muligt i forhold til coronavirus/covid-19.

Opdatering: Per 17. marts vil alle leveringer være Zero Contact Delivery

Siden vi - Domino's Pizza Enterprise - overtog driften af Domino's restauranterne i Danmark, har vi haft stærkt fokus på at genetablere kædens høje standarder for fødevaresikkerhed, hygiejne og personalepolitik.

Udbruddet af den smitsomme coronavirus/covid-19 har, siden den danske regerings udmelding, igangsat en hurtig reaktion fra vores ledelse. Først og fremmest for at beskytte kunderne, men i lige så høj grad de ansatte inde i vores restauranter, samt for de bude der leverer ordrene.

Vi tager regeringens anbefalinger i forbindelse med coronavirus/covid-19 meget seriøst. Derfor sørger vi nu for at du får leveret din friske og varme pizza, helt som du plejer, men uden nogen fysisk kontakt mellem dig og vores bude.

Zero Contact Delivery er allerede et kendt og afprøvet koncept hos Domino’s i Japan og Australien.

Du kan som altid vælge din favorit pizza eller menu, og få den leveret brand varm og frisklavet. For at du kan føle dig helt tryg, vil vores bud placere dine varer foran din dør og træde tilbage i sikker afstand og vente, for at sikre sig at du modtager din ordre.

Sådan virker ZERO CONTACT DELIVERY

 

Vælg Zero Contact Delivery Hensigtsmæssig placering Sikker afstand
Vælg ZERO CONTACT DELIVERY når du bestiller online.
Opdatering: Per 17. marts vil alle leveringer være Zero Contact Delivery
Vores bud placerer din ordre et hensigtsmæssigt sted foran din dør. Vores bud træder tilbage til sikker afstand, og venter til du har modaget din ordre.

Ofte stillede spørgsmål:

Vil alle ordrer være Zero Contact Delivery?
Nej. Det er en valgmulighed for kunder, der føler sig mest trygge ved levering på denne måde.
Opdatering: Per 17. marts vil alle leveringer være Zero Contact Delivery

Koster Zero Contact Delivery ekstra?
Nej. Vores kunder fortjener at føle sig så trygge som muligt når de bestiller mad, specielt i tider som disse.

Kan jeg betale kontant?
Nej. Som det er nu, vil det kun være muligt at bestille Zero Contact Delivery ved forudbetaling, for at sikre at leveringen er fuldstændig kontaktløs.

Hvad gør Domino’s i øvrigt for at beskytte kunder og ansatte?
Domino’s følger meget strenge procedurer for fødevaresikkerhed og hygiejne bl.a. i forhold til regelmæssig håndvask og rengøring før tilberedning af pizza. Vores pizzaer bliver derefter bagt i en ovn, der overstiger 260 grader og bliver ikke efterfølgende rørt ved. Ud over det, har vi hver dag kontrollanter i vores restauranter, der sikrer, at Domino’s meget stringente regler for fødevaresikkerhed og hygiejne bliver fulgt.